speculaasactie voor gratis operatie

Speculaas

Vanaf  10 oktober gaat stichting Kinderhulp Gambia van start met de jaarlijkse speculaasactie om geld in te zamelen. Dit jaar is na het succes van 2018  wederom gekozen voor  het operatiefonds Help a child – Change a life  van Kinderhulp Gambia.

80% van botbreuken en overgrote deel van klompvoeten ter wereld  komen voor in Afrika. Zonder de juiste medische zorg, is het gevolg dat deze kinderen  in een leven vol pijn en schaamte moeten leven. Met als gevolg isolatie en niet naar school gaan. Kinderhulp Gambia wil ook  de komenden jaren weer met Nederlandse artsen orthopedische operaties uit voeren om deze aandoeningen te verhelpen.

Doel:

Het verbeteren van de levenskwaliteit bij kinderen  die lijden aan orthopedische misvormingen en verwaarloosde trauma’s.

In de meeste gevallen gaat het om correctie van O-benen, X-benen, klompvoeten en andere ernstige afwijkingen binnen de orthopedie.

Naast operatie’s  gaan we nog een stapje verder;

  • Fysiotherapie
  • preventie van bijvoorbeeld klompvoet operatie’s
  • Opleiding locale artsen zodat het Nederlandse team zich overbodig maakt in een paar jaar

Kortom, met de aankoop van deze lekkere speculaas  maakt u een gratis operatie mogelijk voor een patiëntje in Gambia!

Prijzen speculaas:

* Brokken speculaas  385 gram voor € 2,75
* Roomboter gevulde speculaas  275 gram voor €  2,75
* Setje, dus van elk een pakket  slechts € 5,00

ACTIE  niet 1 maar 2 goede doelen:

Als stichting Kinderhulp Gambia  zijn wij ons ervan bewust dat er ook in Nederland gezinnen zijn die het niet makkelijk hebben. Daarom is er ook een 2 in 1 actie

Wanneer je  speculaas bestelt, kan jij er  vrijwillig voor kiezen (een gedeelte van) de speculaas te doneren aan de lokale voedselbank. Je betaald dus alleen de aankoop. Wij zorgen er dan voor dat de gedoneerde speculaas begin december bij een van de  voedselbanken hier in de regio wordt afgeleverd.  Je steunt dan niet 1 maar 2 goede doelen!

Steun daarom  onze Actie  en doe nu een bestelling!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.