ook helpen?

Alleen kunnen wij het niet.

Het werk van Stichting Kinderhulp Gambia kunnen we uitsluitend doen dankzij de financiële bijdragen van particulieren, instellingen en bedrijven.
Om het werk van de stichting ook in de toekomst mogelijk te maken blijft de stichting afhankelijk van donaties. Reikt u ons ook uw hand?

 

A.N.B.I.anbi-logo

Stichting Kinderhulp Gambia  is door de Belastingdienst aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor kunt u uw giften onder bepaalde voorwaarden aftrekken als persoonsgebonden aftrek.

Zo kunt u ons heel voordelig een handje helpen!

Een ander voordeel dat Stichting Kinderhulp Gambia  als ANBI heeft is dat zij geen successierecht of schenkingsrecht hoeft te betalen over erfenissen en schenkingen die zij ontvangt in het kader van het algemeen belang.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.belastingsdienst.nl

Doneren?

Het spreekt voor zich dat alle bijdragen van harte welkom zijn op:

IBAN NL22ABNA603016960 – tnv  kinderhulp Gambia – Veendam.

 

Of doneer online, maar let op, onze ontvangst is dan 10% minder dan wanneer u het rechtstreeks overmaakt.

 

 

 

Welke donatie mogelijkheden zijn er?

  • Eenmalige gift

Een gemakkelijke manier om een eenmalige gift te doen, is met behulp van een overboekingformulier of via internet bankieren.Uw bijdrage is geheel vrijwillig daarom kunt een bedrag van uw keuze nemen. Ook een kleine gift is een grote steun!

  • Club van 100

U kunt lid worden van de club van 100. Dit zijn vrienden die alleen of samen met elkaar minimaal € 100, — doneren. Bij 100 leden kunnen wij veel van onze projecten/wensen realiseren. 2 x per jaar wordt u via e-mail op de hoogte gehouden.

  • Periodieke gift

U kunt de stichting ook steunen door middel van een periodieke machtiging waarbij u bijvoorbeeld maandelijks een vast bedrag aan de stichting doneert. U kunt hiervoor bij uw eigen bank een formulier invullen of dit via telebanking regelen.

  • Actie

Werk samen met ons aan een (betere) toekomst voor de kinderen in The Gambia! Misschien zijn er scholen/verenigingen of…. die samen met ons een actiedag of sponsorloop willen organiseren of misschien heeft u een ander leuk idee. Laat het ons a.u.b weten! We zijn altijd bereid om een lezing aan de hand van een dia/powerpoint presentatie te komen geven naar aanleiding van de actie die u gaat houden.

  • Bedrijfsmatige sponsoring

Als u met uw bedrijf het goede doel steunt, eenmalig of vast bedrag per maand dan komen uw bedrijfsnaam en logo op onze internetsite. Uiteraard vermelden wij u bij actueel en afhankelijk van het bedrag, proberen wij ook de lokale pers in te lichten. Maar er kan nog meer: denk aan een bedrag dat voldoende is om bijvoorbeeld een school te renoveren en dan als dank zetten wij uw firma naam of logo op het gebouw in Gambia. Of op onze folders uw logo vermelden. Het kan wat ons betreft niet gek genoeg. Maar u kunt ook samen met Kinderhulp Gambia actie voeren. Wij voeren met uw naam actie en u verdubbeld zeg maar de opgehaalde gelden. Bijvoorbeeld samen een kalender of agenda laten maken en laten verkopen voor t goede doel. Leuke stimulans en doet het altijd goed in de pers. Of u laat in Gambia een voetbal team naar u vernoemen. U geeft geen kerst pakket of verstuurd geen kerstkaarten maar maakt geld over aan Kinderhulp Gambia. U heeft een lustrum op de zaak en vraagt ipv een cadeau of de bezoekers een bedrag willen geven voor het goede doel. Veel mogelijkheden dus.

Algemeen

  • Uiteraard  worden al onze sponsoren op de hoogte gehouden, d.m.v. nieuwsbrieven en mailings, van waar het sponsorgeld naar toe gaat.
  • Als wij actie voeren met Wilde Ganzen , zie actueel dan betekend dit voor u dat elke gedoneerde euro maar liefst een premie krijgt zodat er netto voor ons  € 1,58 overblijft!
  • U krijgt uiteraard een bevestiging van uw donatie.
Goede Doelen Shop
Archief oude berichten
Volg onze groep
Direct bijdragen?
IBAN NL22ABNA0603016960
BIC ABNANL2A

Kinderhulp Gambia Veendam
KvK 02090601

Algemeen Nut Beogende Inst.
(ANBI) 81.50.09.288

gastenboek
Voor een reactie of om te lezen:

GA NAAR HET GASTENBOEK

contact
Fred en Ivonne Hulsebos
Pottenbakkersstraat 53
9646AP Veendam
The Netherlands

T 0598-625356
M 06-22483703

Info@kinderhulpgambia.nl