welkom

Hoe de stichting begon in 2003

Wij (Fred & Ivonne ) zijn de initiatiefnemers van de Stichting Kinderhulp Gambia en willen u hier graag laten zien hoe eea tot stand is gekomen maar ook wat wij precies doen.

Een zon zekere vakantie zonder jetlag moest het voor ons worden. Na veel overwegingen werd het 10 dagen Gambia. Zonder vooraf te weten wat ons te wachten stond liet deze vakantie bij ons zijn sporen na. Er gaat nu geen dag meer voorbij of wij zijn bezig met Gambia. De contrasten met Nederland zijn heel groot! Mede doordat je het zelf gezien maar vooral gevoeld en beleefd hebt was het voor ons overduidelijk.

Hier willen, maar hier kunnen wij ook iets aan doen!

Het is heel klein begonnen met het inzamelen van voetbalmaterialen en het is naar onze tevredenheid alleen maar groter en groter geworden. Het is uitgegroeid tot iets waarop wij erg trots zijn. Wij hopen dan ook nog lang hier mee door te mogen gaan. Veel mensen zeggen:” jullie stoppen er zoveel uren in” maar als je ooit zelf ervaren hebt wat je ervoor terug krijgt (de warmte, een brede glimlach, een dans/lied van blijdschap of soms een gebed) nou dan maken die uren echt helemaal niets meer uit.

Zien is meedoen en geloof ons, het is echt geen druppel op een gloeiende plaat.

Het leuke van Kinderhulp Gambia  is dat u precies weet wat er met uw geld gebeurt, en dat het voor 100% naar het goede doel gaat. Dat is het voordeel van een kleine stichting.

Goede Doelen Shop
Archief oude berichten
Volg onze groep
Direct bijdragen?
IBAN NL22ABNA0603016960
BIC ABNANL2A

Kinderhulp Gambia Veendam
KvK 02090601

Algemeen Nut Beogende Inst.
(ANBI) 81.50.09.288

gastenboek
Voor een reactie of om te lezen:

GA NAAR HET GASTENBOEK

contact
Fred en Ivonne Hulsebos
Pottenbakkersstraat 53
9646AP Veendam
The Netherlands

T 0598-625356
M 06-22483703

Info@kinderhulpgambia.nl